De Financiële Foto


Waar te beginnen bij een transitie? Kunnen wij de verhuizing financieren? Wat betekent de fusie financieel voor onze organisatie?
Met De Financiële Foto brengen wij de financiële situatie van jouw organisatie in kaart.

De Financiële Foto wordt samengevat in een dashboard, en kan worden gecommuniceerd met de stakeholders van de organisatie.
De Financiële Foto bestaat uit de volgende onderdelen:


 • Hoe staan wij er financieel voor?

  Cruciale bouwstenen van de Financiele Foto zijn de meest recente jaarrekening, het meerjaren beleidsplan en de meerjarenbegroting. Ook sociale kengetallen worden meegenomen. Beschikt de organisatie over (sociale) kengetallen?

 • Wat zijn onze ambities? (SMART vertaald)

  De instelling geeft invulling aan een maatschappelijk, cultureel en economisch belang. De organisatie heeft kernwaarden en strategische doelstellingen geformuleerd. Om de ambities te realiseren zijn plannen en stappen nodig. Zijn de ambities en doelstellingen concreet (SMART) vertaald?

 • Kunnen wij onze ambities betalen?

  In deze stap van de Financiele Foto kijken wij of er een financiele onderbouwing aanwezig is van de te realiseren doelstellingen en ambities. Is er een actuele meerjarenbegroting? Is een koppeling gelegd met de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar? Worden de mutaties per jaar toegelicht?


Download gratis eBook


Wil je financieel (zelf)verzekerd met risicobeheersing omgaan? Download dan nu het gratis eBook!

DOWNLOAD EBOOK

Heb je vragen en / of ben je geïnteresseerd in De Financiële Foto van jouw organisatie? Vul dan het onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Voor- en achternaam

  Stichting

  Email

  Telefoon

  Ik heb interesse in

  Bericht