Financiële coaching bij verandering


Ja! De fusie past binnen onze meerjaren visie. Het aanbod na de fusie is van toegevoegde waarde voor onze klanten. Ik wil! Maar, hoe pak ik de fusie aan? Juristen, accountants, adviseurs…? Daar hebben wij de middelen niet voor…!

De stappen:


 • Definieren van het doel en de uitgangspunten

  Voordat een verandering in gang wordt gezet bepalen wij met elkaar de uitgangspunten. Om de uitgangspunten te definiëren spreken wij met alle stakeholders. Welk maatschappelijk doel wordt gerealiseerd, maar ook, hoe borgen wij de strategische doelstellingen na het fusiemoment?

 • Opstellen van de business case

  Een gedegen business case is onmisbaar bij iedere verandering. Het opstellen is niet het dagelijkse werk van een manager en budgethouder. Wij bouwen de business case samen met de verantwoordelijken van de organisatie. Het beheer, en eigendom, van de business case blijft binnen de organisatie.

 • Uitvoeren van een risicoanalyse

  Iedere transitie, een meerjarenbeleidsplan, een programma en project heeft meer kans van slagen na het uitvoeren van een gedegen risicoanalyse. Wij helpen organisaties samen met de stakeholders de risicoanalyse uit te voeren. Het resultaat is een gedragen risicorapport.Download gratis E-Book


Wil je financieel (zelf)verzekerd met risicobeheersing omgaan? Download dan nu het gratis eBook!

DOWNLOAD EBOOK

Heb je vragen en / of ben je geïnteresseerd in Financiële coaching bij verandering ? Vul dan het onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.


  Voor- en achternaam

  Stichting

  Email

  Telefoon

  Ik heb interesse in

  Bericht